De praktijk – Tandarts van Diessen – Gilze

Tandartspraktijk van Diessen

Tandarts van Diessen is uw tandarts in Gilze voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.

De praktijk

Onze praktijk bestaat in de  huidige samenstelling sinds 1988. In onze praktijk heeft u te maken met zeer ervaren medewerkers , die zich steeds bijscholen om U zo optimaal mogelijk te behandelen volgens de meest recente tandheelkundige maatstaven . Hierbij maken wij gebruik van de allermodernste apparatuur.
Zo gebruiken wij een mondscanner (Cerec Bluecam van Sirona) bij het maken van een kroon, inlay of facing , zodat het zogenaamde “happen”‘ overbodig is en de restauratie binnen 2 uur direct geplaatst kan worden.

Tandartspraktijk van Diessen verricht de meest voorkomende behandelingen zelf , waarbij wij het zeer belangrijk vinden dat U altijd dezelfde behandelaar krijgt. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde, Digitale tandheelkunde (mondscanner) en Esthetische tandheelkunde.

Onze zeer ervaren mondhygiëniste besteed zeer veel tijd aan  Preventie en Mondhygiëne

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / tv-scherm / informatiebrochures / speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.